Vattenfall

Vejen til elektrificeringen af tung transport!


Webinar med Simon Lysholm Christensen, Forretningsudvikler, Heavy Transport, Vattenfall den 12/6
Vi hos Vattenfall gør det muligt for jer at transportere, producere og leve fossilt frit. Vi har længe arbejdet med elektrificering af transporter, hvilket betyder at vi har en stor indsigt i trends, produkter og løsninger rettet mod den tunge transport. Oprindeligt havde vi, som alle andre, stort fokus på personbilssegmentet, da der her var stor udvikling. Over tiden, er der blevet sat et større og større fokus på den tunge transport og de tilhørende udfordringer, samt på hvordan vi kan bæredygtiggøre dette segment. Til dette har vi udviklet vores løsning: ”Power-as-a-Service”, som vil være med til at understøtte udviklingen og behovet for ladeinfrastruktur rettet mod den tunge vognpark.

Vi har i dag adskillige store kunder inden for transportsektoren, og vi taler dagligt med virksomheder, der i øjeblikket ser på storstilet elektrificering af tungere køretøjer som busser, lastbiler, varebiler og færger. Visionen bliver mere og mere virkelighed - og på dette webinar fortæller Simon Lysholm Christensen, hvad vi gør for at understøtte den hurtige udvikling.Dato: 12/6/2024
Tid: 09:00-09:30

Sted: Microsoft Teams-møde


Simon Lysholm Christensen
Forretningsudvikler for Heavy Transport hos
Vattenfall Network Solutions


Læs mere om elektrificering af transport

whitepaper


Hent white paper
Læs mere om elektrificeringen af den tung transport.

Kontakt os

Vattenfall Network Solutions
Ørestads Boulevard 108
2300 København

Om Vattenfall

Vattenfall er et europæisk energiselskab med ca. 21000 medarbejdere. I mere end 100 år har vi elektrificeret industrier, leveret energi til menneskers hjem og moderniseret vores måde at leve på gennem innovation og samarbejde. Vores mål er fossilfrihed: en fremtid, hvor alle kan vælge fossilfrie måder at transportere, producere og leve på.